2018 Mezunlarımız Kep Attı

Bu sene okulumuzdan mezun olan öğrencilerimiz için 10 Mayıs 2018 Perşembe günü okul bahçemizde mezuniyet töreni düzenlendi. Mezuniyet törenimize Onyedi Eylül Üniversitesi Rektör Yardımcısı Alpaslan SEREL, okul müdürleri, öğrenci velileri ve öğrenciler katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan mezuniyet töreninde okul müdürümüz Mahmut BAKIR konuşma yaptı.

Müdürümüz yaptığı konuşmada "Bizlerin emeği ve sevgisi ile yetişen fidanlarımızı bugün büyüyüp serpilmek üzere yeni topraklara yolcu etmenin hüznü ve sevincini birlikte yaşıyoruz. Bize emanet etmiş olduğumuz en değerli varlığımız bugün başarı ile dolu bir sayfayı kapatıyor, umutla dolu yeni bir sayfa açıyorsunuz. Bizler bugün burada sizlerle bir sonu değil bir dönüm noktasını paylaşıyoruz. Kaç yaşına gelirseniz gelin anne ve babanızın gözünde hep çocuk, öğretmenlerinizin gözünde öğrenci kalacaksınız. Aileler çocukları ile öğretmenler öğrencileri ile gurur duyarlar. Bizler biliyoruz ki sizler bizlere bugün yaşattığınız gururun çok daha fazlasını gelecek günler de yaşatmaya devam edeceksiniz. Unutmayınız ki; sizler "aklı hür, vicdanı hür" bir cumhuriyet bekçisisiniz ve en öncelikli göreviniz bağımsızlığınızı ve cumhuriyetinizi korumak ve yüceltmektir” dedi.

Bayrak, filama devir tesliminden sonra dereceye giren öğrencilerimizden 12-C sınıfı öğrencimiz Sude KARABULUT, 12-D sınıf öğrencimiz Selinay TEMİZ ve 12-C sınıfı okul birincimiz Yaren Nur DEMİR’e plaket ve ödülleri Rektör Yardımcısı Alpaslan SEREL, okul müdürümüz Mahmut BAKIR ve Okul Aile Birliği Başkanımız Ümit BAŞTAŞ tarafından verildi. Okul birincimiz Yaren Nur DEMİR yaş kütüğüne ismini çakarak, duygularını paylaşan bir konuşma yaptı.

Dönem Birincimiz Yaren Nur DEMİR konuşmasında "Sanıyorum ki beni ve tüm arkadaşlarımı şu günlerde hüzünlendiren bir dönemdeyiz. Hayatımızın bir sayfasını acı tatlı anılarla kapatırken diğer sayfasını yeni beklentiler ve umutlarla açıyoruz. Bir sonun başındayız, tam da bütün bir ömür unutamayacağımız başlangıçların öncesindeki sonda. Hayatımızın belki de en tozpembe dört yılının sonundayız” diye ifade etti.

4 sınıf ve 90 öğrencimizin mezuniyet belgeleri sınıf öğretmenleri tarafından takdim edildi. Mezun olan öğrencilerimizi aynı anda keplerini havaya fırlatmasıyla mezuniyet törenimiz sona erdi.

Törenimize katılan herkese teşekkür ediyor, öğrencilerimize yeni hayatlarında başarılar diliyoruz.

24-05-201824-05-201824-05-201824-05-2018

Yayın: 24.05.2018 - Güncelleme: 24.05.2018 01:30 - Görüntülenme: 417