Kas

Uzak diyarlardan, Afrika Gana’dan misafirimiz vardı.

Kas

Her yıl geleneksel olarak devam ettirdiğimiz "Kariyer Günü" etkinliğimizin bu sene 4.sünü gerçekleştirdik. Bu seneki etkinliğimizdeki konuşmacılarımız sırasıyla;

İnşaat Mühendisi Gürkan ILGIN - Bandırma İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı

Mimar Cemal ADIGÜZEL - Belediye Meclis Üyesi

Avukat Yılmaz ÖZDEMİR - Belediye Meclis Üyesi

Üniversite Öğrencisi Berat AKTAR - Boğaziçi Üniversitesi Makine Mühendisliği (2014 Mezunumuz) Video Konferans

Üniversite Öğrencisi Bedirhan TATLIDİL - Cerrahpaşa Üniversitesi Tıp Fakültesi (2014 Mezunumuz) Video Konferans

Makine Mühendisi Gürbüz GÖZCÜLER - Bandırma Makine Mühendisleri Odası Başkanı

Uzman Doktor Muzaffer ŞENVELİ - Bandırma Devlet Hastanesi Başhekimi

Ortodontist Sine ERDEM - Diş Hekimi

Kas

Bandırma Kaymakamlığı ile Bandırma Belediyesi arasında Sporda Yetenek 10´la Gelecek işbirliği protokolü altında hazırlanan "HAYAT BOYU HAMLE" Satranç Projesi kapsamında "Bandırma Cumhuriyet Bayramı Satranç Turnuvası" düzenlendi.

Öğrencilerimiz 8 Ekim Atatürk´ün Bandırma´ya gelişinin 92. yılının kutlandığı programa katıldılar.

Ekim ayı ile birlikte okulumuzda deneme sınavları başladı.

Enerjisa Bandırma Fen Lisesi olarak okulumuzda topyekün seferberlik başlattık. İşin mutfağında olan öğretmen ve öğrencilerimize başarılar diliyoruz. Yolunuz ve bahtınız açık olsun.

Bandırma Kitap Günleri etkinlikleri kapsamında 3 Ekim 2017 Salı günü ilçemize gelen yazar İlber ORTAYLI okulumuza gelerek öğrencilerimizle buluştu.

Bandırma Kitap Günleri etkinlikleri kapsamında 2 Ekim 2017 Pazartesi günü ilçemize gelen yazar Bestami YAZGAN okulumuza gelerek öğrencilerimizle buluştu.

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Öğrencilerimizle Kahvaltıda Buluştu.