Bandırma Kitap Günleri etkinlikleri kapsamında 3 Ekim 2017 Salı günü ilçemize gelen yazar İlber ORTAYLI okulumuza gelerek öğrencilerimizle buluştu.

Bandırma Kitap Günleri etkinlikleri kapsamında 2 Ekim 2017 Pazartesi günü ilçemize gelen yazar Bestami YAZGAN okulumuza gelerek öğrencilerimizle buluştu.

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Öğrencilerimizle Kahvaltıda Buluştu.

2017-2018 Eğitim Öğretim Yılının tüm öğrenci, öğretmen ve velilerimize hayırlı olmasını diliyoruz. Yeni bir heyecan ile başladığımız bu yıl içinde hep birlikte başarılarımızı en üst noktaya taşıma azmi ile tüm hazırlıklarımızı hızla yürütüyoruz.

Okul Müdürümüz Mahmut BAKIR görevine başladı.

Öğrencilerimizin yolları, bahtları açık olsun....

Türkiyenin en güzide 87 okulundan yaklaşık 1000 öğrencinin katıldığı olimpiyat sınavında Balıkesir´den sadece Enerjisa Bandırma Fen Lisesi katılmış olup ,Volkan Şen ve Tunç Baran Semizel adlı öğrencilerimiz ilk 150 ´de yer alarak gururumuz olmuştur. Olimpiyat´a katılan diğer öğrencilerimiz, İrem Can, Onuralp Armuttepe, İlbey Okbay, Orhan Kemal Subaşı, ve okulumuz Matematik Öğretmeni Recep Hakan Dönmez´i tebrik ederiz.

Nis

Yeni okul müdürümüz Ersin ÖZTAY 07.04.2017 tarihi itibariyle okulumuzdaki müdürlük görevine başlamıştır.

Şbt

Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürlüğü´nün 16.01.2017 Ocak ayında İl genelinde yapmış olduğu Kazanım ve Başarı Değerlendirme Sınavı´nda okulumuz 11/C sınıfı öğrencisi Yaren Nur DEMİR YGS-1, YGS-2, YGS-3, YGS-4, YGS-5, YGS-6 olmak üzere tüm puanlarda Balıkeir İl Birincisi olmuşur.