İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Öğrencilerimizle Kahvaltıda Buluştu.

2017-2018 Eğitim Öğretim Yılının tüm öğrenci, öğretmen ve velilerimize hayırlı olmasını diliyoruz. Yeni bir heyecan ile başladığımız bu yıl içinde hep birlikte başarılarımızı en üst noktaya taşıma azmi ile tüm hazırlıklarımızı hızla yürütüyoruz.

Okul Müdürümüz Mahmut BAKIR görevine başladı.

Öğrencilerimizin yolları, bahtları açık olsun....

Türkiyenin en güzide 87 okulundan yaklaşık 1000 öğrencinin katıldığı olimpiyat sınavında Balıkesir´den sadece Enerjisa Bandırma Fen Lisesi katılmış olup ,Volkan Şen ve Tunç Baran Semizel adlı öğrencilerimiz ilk 150 ´de yer alarak gururumuz olmuştur. Olimpiyat´a katılan diğer öğrencilerimiz, İrem Can, Onuralp Armuttepe, İlbey Okbay, Orhan Kemal Subaşı, ve okulumuz Matematik Öğretmeni Recep Hakan Dönmez´i tebrik ederiz.

Nis

Yeni okul müdürümüz Ersin ÖZTAY 07.04.2017 tarihi itibariyle okulumuzdaki müdürlük görevine başlamıştır.

Şbt

Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürlüğü´nün 16.01.2017 Ocak ayında İl genelinde yapmış olduğu Kazanım ve Başarı Değerlendirme Sınavı´nda okulumuz 11/C sınıfı öğrencisi Yaren Nur DEMİR YGS-1, YGS-2, YGS-3, YGS-4, YGS-5, YGS-6 olmak üzere tüm puanlarda Balıkeir İl Birincisi olmuşur.

Ock

2016-2017 Eğitim-Öğretim yılı 1. dönem sonu törenimizi İstiklal Marşı´nı okuyarak tamamladık.

430 öğrencisi olan okulumuz;

429 Takdir belgesi, 1 Teşekkür belgesi, 45 Onur belgesi ile başarılarla dolu bir dönemi geride bırakarak sömestri tatiline çıkmıştır.

Okul Müdürü Ali GÜNEŞ bu başarıda emeği geçen öğrencilerimi, öğretmenlerimi ve değerli velilerimiz ile personelimizi kutluyorum diyerek teşekkürlerini sundu. 2. dönemde başarıların artarak devam etmesini Yüce Alahtan niyaz ediyorum dedi.

Ali GÜNEŞ

Okul Müdürü

Ock

Enerjisa Bandırma Fen Lisesi kız voleybol takımımız, 04 Ocak 2017 tarihinde Balıkesir´de Balıkesir Lisesini 3-2 yenerek Balıkesir İl finaline kalmıştır..
17 Ocak 2017 tarihinde Ayvalık Atatürk Anadolu Lisesi´ni 3-0 yenerek Balıkesir İl 2.´si olmuşlardır. Başta Beden Eğitimi öğretmenimiz Sıddık Şahin´i, takım öğrencilerimizi tebrik ederiz. Okulumuza katkılarıyla maddi manevi destek olan Okul Aile Birliğimize teşekkür ederiz.

Ali GÜNEŞ

Okul Müdürü