Ekim ayı ile birlikte okulumuzda deneme sınavları başladı.

Enerjisa Bandırma Fen Lisesi olarak okulumuzda topyekün seferberlik başlattık. İşin mutfağında olan öğretmen ve öğrencilerimize başarılar diliyoruz. Yolunuz ve bahtınız açık olsun.

Bandırma Kitap Günleri etkinlikleri kapsamında 3 Ekim 2017 Salı günü ilçemize gelen yazar İlber ORTAYLI okulumuza gelerek öğrencilerimizle buluştu.

Bandırma Kitap Günleri etkinlikleri kapsamında 2 Ekim 2017 Pazartesi günü ilçemize gelen yazar Bestami YAZGAN okulumuza gelerek öğrencilerimizle buluştu.

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Öğrencilerimizle Kahvaltıda Buluştu.

2017-2018 Eğitim Öğretim Yılının tüm öğrenci, öğretmen ve velilerimize hayırlı olmasını diliyoruz. Yeni bir heyecan ile başladığımız bu yıl içinde hep birlikte başarılarımızı en üst noktaya taşıma azmi ile tüm hazırlıklarımızı hızla yürütüyoruz.

Okul Müdürümüz Mahmut BAKIR görevine başladı.