MEB Müsteşarı Yusuf TEKİN, Balıkesir Milletvekili Sema KIRCI, Bandırma Kaymakamı Tuncay SONEL, MEB Strateji Geliştirme Başkanı Veysel ERDEL, MEB İnşaat ve Emlak Genel Müdürü Özcan DUMAN, İL Milli Eğitim Müdürü Yusuf CENGİZ, İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman ÖZKAN ve beraberindeki heyet okulumuzu ziyaret edip öğretmenlerimizle hasbihal edip, öğrencilerimizle sohbet ettiler.

Ara

17 Kasım 2015 tarihinde okulumuz toplantı salonunda 12. sınıflara yönelik çeşitli meslekleri tanıtmak amacıyla etkinlik gerçekleştirilmiştir.Etkinliğe:

Doktorluk                             ---Selim PANÇ                    --- Kardiyolog

Endüstri Mühendisliği               ---Feride Buket GÜLASLAN    --- Endüstri Mühendisi

Diş Hekimliği                        ---Sine ERDEM                    --- Ortodontist

Matematik Mühendisliği          --- Tolga TEPECİK                ---Matematik Mühendisi

Mimarlık                             ---Mustafa AYKAN                ---Mimar

İnşaat  Mühendisliği               ---Gürkan İLGİN                  --- İnşaat  Mühendisi

Makine Mühendisliği                ---Gürbüz GÜRCÜLER           --- Makine Mühendisi

Elektrik-Elektronik Mühendisliği  ---  Ayşegül KAYLA             --- Elektrik-Elektronik Mühendisi

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü, okulumuz öğrencilerinin müzik öğretmeni Dilek İnal Ekinci´yle  hazırladıkları bir etkinlikle kutlandı. Okul aile birliği başkan ve üyeleri öğle arasında hazırladıkları ikramlarla  Öğretmenler günümüzü tebrik ettiler.

Kas

Enerjisa Bandırma FEn Lisesi öğrencileri Öğrenci Meclis Başkanını seçtiler.

2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı´nda okulumuzdan mezun olan 89 öğrencimiz ÖSYM´nin her yıl düzenlediği üniversiteye giriş sınavlarında ve üniversiteye yerleşmede Türkiye´nin en güzel üniversitelerine ve bölümlerine yerleşerek büyük başarı göstermişlerdir. Kendilerini okul idaresi ve öğretmenleri olarak tebrik eder, bundan sonraki hayatlarında başarılar dileriz.

Haz

03.06.2015 Çarşamba günü Enerjisa Bandırma Fen Lisesi 2014-2015 Eğitim-Öğretim yılı 2. mezunlarının saat 19:00´da mezuniyet törenleri büyük bir coşkuyla kutlandı.

Haz

29.05.2015 tarihinde, hayatımızda ciddi etkileri görüleceği matrislerde bölünmeyi keşfeden Karadeniz Teknik Üniversitesi Fen Fakültesi Matematik Bölümü Öğretim Üyesi Prof.Dr. Hasan Keleş, okulumuzun davetlisi olarak ilçeye geldi. Prof. Dr. Hasan Keleş Bandırma Ticaret Odası TOplantı Salonu´nda Enerjisa Bandırma Fen Lisesi öğrencilerine matrislerin bölünmesini anlattı.

Haz

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığının ortaklaşa düzenlediği “Ecdada Mektup” yarışmasında Türkiye 67’inci Balıkesir 2’incisi olan Enerjisa Bandırma Fen Lisesi´nden...

19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları, EnerjiSa Bandırma Fen Lisesi’nde yapıldı. Saygı duruşu, İstiklal Marşımın okunmasıyla başlayan törende Kaymakam Ali Mantı günü anlam ve önemini belirten bir konuşa yaptı.

2014-2015 Eğitim-Öğretim yılı 3.sü yapılan 4006 TÜBİTAK Bilim Fuarımız 13-14 Mayıs 2015 tarihinde okulumuzun spor salonu´nda sergilendi.

Bilim fuarımız 14 öğretmen danışmanlığında 5 branş, 69 proje, 147 öğrencinin katılımıyla gerçekleşti. Bandırma ve çevre bölge okullarından pekçok öğrencinin ziyaret gerçekleştirdiği fuara yoğun ilgi duyuldu.

Nis

30 Mart - 1 Nisan tarihleri arasında okulumuz öğrencilerinden Müge BİRCAN, Hüseyin DİKEL, Ertuğrul ARDA, danışman öğretmenleri Reyhan SAĞLIK, Recep Hakan DÖNMEZ  ile birlikte 46. Tübitak Ortaöğretim öğrencileri araştırma projeleri yarışmasına için Eskişehir Bölge Finali sergisine katılmışlardır.

Nis

16-20 mart tarihleri arasında okulumuzun bahçesine, yaklaşık 250 adet ağaç dikimi yapılarak yeşillenmesine katkı sağladık.Emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Mrt

TÜBİTAK 46. Ortaöğretim Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması’nda 100 proje arasından Bölge Finaline kalan 4 projeden 2´sinin sahibi Enerjisa Bandırma Fen Lisesi okul müdürü, danışman öğretmenleri ve proje sahibi öğrencilerle birlikte İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Yusuf CENGİZ’i ziyaret ettik.

Mrt

Büyük şairimiz Mehmet Akif Ersoy’un muhteşem mısralarıyla kaleme aldığı ve TBMM’nin 12 Mart 1921’de kabul ettiği İstiklal Marşı’mızın kabulünün 94. yıl dönümünü kutladık. Akif´in, ´Allah bir daha bu millete İstiklal Marşı yazdırmasın´ sözlerine en içten duygu ve düşüncelerimizle katılarak sevgi ve saygılarımızı sunuyoruz.