Nis

Yeni okul müdürümüz Ersin ÖZTAY 07.04.2017 tarihi itibariyle okulumuzdaki müdürlük görevine başlamıştır.

Şbt

Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürlüğü´nün 16.01.2017 Ocak ayında İl genelinde yapmış olduğu Kazanım ve Başarı Değerlendirme Sınavı´nda okulumuz 11/C sınıfı öğrencisi Yaren Nur DEMİR YGS-1, YGS-2, YGS-3, YGS-4, YGS-5, YGS-6 olmak üzere tüm puanlarda Balıkeir İl Birincisi olmuşur.

Ock

2016-2017 Eğitim-Öğretim yılı 1. dönem sonu törenimizi İstiklal Marşı´nı okuyarak tamamladık.

430 öğrencisi olan okulumuz;

429 Takdir belgesi, 1 Teşekkür belgesi, 45 Onur belgesi ile başarılarla dolu bir dönemi geride bırakarak sömestri tatiline çıkmıştır.

Okul Müdürü Ali GÜNEŞ bu başarıda emeği geçen öğrencilerimi, öğretmenlerimi ve değerli velilerimiz ile personelimizi kutluyorum diyerek teşekkürlerini sundu. 2. dönemde başarıların artarak devam etmesini Yüce Alahtan niyaz ediyorum dedi.

Ali GÜNEŞ

Okul Müdürü

Ock

Enerjisa Bandırma Fen Lisesi kız voleybol takımımız, 04 Ocak 2017 tarihinde Balıkesir´de Balıkesir Lisesini 3-2 yenerek Balıkesir İl finaline kalmıştır..
17 Ocak 2017 tarihinde Ayvalık Atatürk Anadolu Lisesi´ni 3-0 yenerek Balıkesir İl 2.´si olmuşlardır. Başta Beden Eğitimi öğretmenimiz Sıddık Şahin´i, takım öğrencilerimizi tebrik ederiz. Okulumuza katkılarıyla maddi manevi destek olan Okul Aile Birliğimize teşekkür ederiz.

Ali GÜNEŞ

Okul Müdürü

Ock

30 Aralık 2016 tarihinde Balıkesir İli Okullararası spor faaliyetleri kapsamında Bandırma, Manyas, Gönen, Erdek, Edincik ve Aksakal´dan 18 takımın katılımıyla Şehit Mehmet Günenç Lisesi Spor Salonu´nda düzenlenen Genç Kızlar Okul Sporları Marmara Grubu voleybol müsabakalarında Enerjisa Bandırma Fen Lisesi birinci olarak Balıkesir İlinde yapılacak olan müsabakalar katılma hakkı elde etti.

19 Eylül´de başlayan  2016-2017 eğitim-öğretim yılının ilk haftasında Okulumuzda, “15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma“ temasıyla etkinlikler yapıldı.

Bastığın yerleri ´´toprak!´´ diyerek geçme, tanı! Düşün altındaki binlerce kefensiz yatanı. Sen şehid oğlusun, incitme, yazıktır, atanı: Verme, dünyaları alsan da, bu cennet vatanı. Kim bu cennet vatanın uğruna olmaz ki feda? Şüheda fışkıracak toprağı sıksan, şüheda! Canı, cananı, bütün varımı alsın da Huda, Etmesin tek vatanımdan beni dünyada cüda.

Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) 15 Temmuz

2016 günü kalkıştığı ülkemiz tarihinin en acımasız darbe

girişimine ilişkin AA haberlerinin derlenmesiyle ortaya

çıkmıştır. Kullanılan infografiklerdeki rakamlar 1 Ağustos

tarihi itibarıyladır. Darbe girişimi kronolojisinde 15 ve 16

Temmuz tarihinde Anadolu Ajansı tarafından geçilen

haberler aynen yer almıştır.

Enerjisa Bandırma Fen Lisesi 2016-2017 eğitim-öğretim yılına okul müdürümüz Ali GÜNEŞ´in 15 Temmuz ve yaşananları içeren konuşmasıyla başladı. MEB´in verdiği broşür ve kitapçıklar öğretmenlerimiz tarafından dağıtılarak öğrencilerimiz sınıflarına girdiler..

2016 LYS 12. Sınıflarımızın yerleştirme sonuçları.

Okul Müdürümüz Ali GÜNEŞ 01.06.2016 tarihi itibariyle görevine başlamıştır.

2015-2016 Eğitim-Öğretim yılı 4.sü yapılan 4006 TÜBİTAK Bilim Fuarımız 11-12 Mayıs 2016 tarihinde okulumuzun spor salonu´nda sergilendi.

Bilim fuarında okul öğretmenlerimizin danışmanlığında matematik alanında 22, biyoloji alanında 17, fizik alanında 29, kimya alanında 4 olmak üzere, 72 proje öğrencilerimiz tarafından hazırlandı. Bandırma ve çevre bölge okullarından pek çok öğrencinin ziyaret gerçekleştirdiği fuara yoğun ilgi duyuldu.

Projede emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize şükranlarımızı sunarız.

25 - 29 Nisan 2016tarihleri arasında okulumuzda Bahar Satranç Turnuvası düzenlendi.

Şampiyon :Melih COŞĞUN 9/B

İkinci : Baran ALTUN 11/B

Üçüncü : Barış Can AYDINTÜRK 11/B

Danışman öğretmen : Hakan Yücel (Satranç Kulübü Danışman Öğretmeni)

Düzenleyen : Oğuz BOSTANCIOĞLU 11/C (Satranç Kulübü Temsilcisi)

MEB Müsteşarı Yusuf TEKİN, Balıkesir Milletvekili Sema KIRCI, Bandırma Kaymakamı Tuncay SONEL, MEB Strateji Geliştirme Başkanı Veysel ERDEL, MEB İnşaat ve Emlak Genel Müdürü Özcan DUMAN, İL Milli Eğitim Müdürü Yusuf CENGİZ, İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman ÖZKAN ve beraberindeki heyet okulumuzu ziyaret edip öğretmenlerimizle hasbihal edip, öğrencilerimizle sohbet ettiler.