Ock

09.02.2017 Perşembe günü saat 16.00´da okulumuz toplantı salonu´nda 2. dönem Başı Öğretmenler Kurulu toplantısı yapılacaktır. Anılan yer ve saatte tüm öğretmenve idarecilerin toplantıda hazır bulunmalarını önemle rica ederim.

Ali GÜNEŞ

Okul Müdürü

Ock

23.10.2016 Pazar günü Okul Aile Birliği Olağan Genel Kurul Toplantısı saat 12.00´de Okulumuz Spor Salonunda yapılacaktır. Tüm Velilerimiz ve Öğretmenlerimiz toplantıya davetlidir.

2016-2017 Eğitim-öğretim yılı sene başı öğretmenler kurul toplantısı 01.09.1016 perşembe günü saat 09.00 ´da okumuz toplantı salonunda yapılacaktır.

Gündüzlü veya Yatılı kalmak için gerekli bilgileri okuyunuz ve EN ÜST SATIRDAKİ tıklayınız bölümünde sizi ilgilendiren dosyaları indiriniz.

Paralı yatılılık talebinde olan öğrenci velileri gerekli evraklar içinde DİĞER BELGELER DOSYASI´ndaki dilekçeyi dodurabilirler.