23.10.2016 Pazar günü Okul Aile Birliği Olağan Genel Kurul Toplantısı saat 12.00´de Okulumuz Spor Salonunda yapılacaktır. Tüm Velilerimiz ve Öğretmenlerimiz toplantıya davetlidir.

2016-2017 Eğitim-öğretim yılı sene başı öğretmenler kurul toplantısı 01.09.1016 perşembe günü saat 09.00 ´da okumuz toplantı salonunda yapılacaktır.

Gündüzlü veya Yatılı kalmak için gerekli bilgileri okuyunuz ve EN ÜST SATIRDAKİ tıklayınız bölümünde sizi ilgilendiren dosyaları indiriniz.

Paralı yatılılık talebinde olan öğrenci velileri gerekli evraklar içinde DİĞER BELGELER DOSYASI´ndaki dilekçeyi dodurabilirler.

24 Nisan Pazar günü

11 ve 12. sınıflar için 11.00-13.00 saatleri arasında

9 ve 10. sınıflar için 13.00-15.00 saatleri arasında

öğrenci velilerimiz ile okulumuz toplantı salonunda genel veli toplantısı yapılacaktır. Tüm velilerimiz toplantıya davetlidir.

Ersin ÖZTAY

Okul MüdürÜ

Mrt

TÜBİTAK 316B819 no’lu 4006 Bilim Fuarı Projesi´de tarafınıza ödeme yapılabilmesi için mutlaka dosyada belirtilen bilgilerle Fatura kestirmeniz gerekmektedir.