2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ KAYITLARI

2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ KAYITLARI  2017 TEOG Sınav sonuçlarına göre okulumuzu kazanan öğrenciler için kayıt zarfı doldurma, yatılılık işleri ve diğer işlemler 14 Ağustos 2017 Pazartesi saat 10.00´da başalayacaktır.

2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ KAYITLARI

2017 TEOG Sınav sonuçlarına göre okulumuzu kazanan öğrenciler için kayıt zarfı doldurma, yatılılık işleri ve diğer işlemler 14 Ağustos 2017 Pazartesi saat 10.00´da başalayacaktır.

Değerli Öğrencimiz,

2017 TEOG Sınavları sonucunda okulumuzu tercih ederek yerleşmiş olmanızdan dolayı sizi kutlarız. Bu yıldan başlayarak güçlü alt yapımızla birlikte değerli öğretmen kadromuz, sizin en iyi şekilde yetişmenize ve hayata hazırlanmanıza yardımcı olacaktır.

Yakında sizi okulumuzda görmeyi umut ederek başarılı, sağlıklı ve mutlu bir eğitim-öğretim dönemine adım atmanızı diler; sevgilerimizi sunarız.

Okul İdaresi

GENEL AÇIKLAMA

Okulumuz 9. sınıfına her yıl ilgili Yönetmelik doğrultusunda 120 öğrenci alınmaktadır. Bu 120 öğrenci, şubeler arasında puan dengesi olacak şekilde 4 şubeye (9/A,B,C,D) ayrılmakta; şubeler 30 öğrenciden oluşmaktadır.

Öğrenci kayıtları, ilgili Yönetmelik doğrultusunda ve MEB’in açıkladığı tarihler arasında E-Okul modülü üzerinden merkezi yerleştirme sistemi ile TEOG Sınavları sonucu belirlenen Yerleştirmeye Esas Puana (YEB) göre yapılmaktadır.

Öğrencinin okul kaydı yapılırken okulumuz pansiyonunda kalmak istiyorsa pansiyon başvurusu da birlikte alınmaktadır. Erkek öğrenci pansiyonu 88, kız öğrenci pansiyonu ise 84 öğrenci kapasitelidir.

Öğrenciler ilgili Yönetmelikler doğrultusunda paralı yatılı ve parasız yatılı olarak okulumuz pansiyonunda kalabilmektedir.

NOT: 1. Eksik evrakla kesinlikle kayıt yapılmaz.

2. Kayıt esnasında öğrenci velisinin mutlaka gelmesi gerekir.

KAYIT ESNASINDA

YATILI KALACAK ÖĞRENCİLERDEN İSTENEN BELGELER

1. TÜRKİYE CUMHURİYETİ NÜFUS CÜZDANININ ASLI VE FOTOKOPİSİ

2. KAZANDI BELGESİ

3.ÖĞRENCİ BURSLU İSE OKUDUĞU OKULDAN ONAYLI BURSLULUK BELGESİ VEYA YAZISI (bursluluk sınavı öncesi okuduğu okula teslim edilen burslulukla ilgili bütün evraklar ya da onaylı fotokopileri alınır veya bu evraklar yeniden çıkartılarak kayıt esnasında teslim edilir.)

4. İKAMETGAH BELGESİ

5. YATILI ÖĞRENCİ BELGELERİ[PARALI YATILI/PARASIZ YATILI(BURSLU)]

6. ÖĞRENCİ-VELİ-OKUL SÖZLEŞMESİ

7. ÖĞRENCİ VE VELİ BİLGİ FORMU

8. ÖĞRENCİ VELİSİ SORUMLULUK FORMU 1,2

9. PANSİYON TAKSİT YAZISI (PARALI YATILILAR İÇİN)

NOT:5,6,7,8 VE 9. MADDELERDEKİ EVRAKLARI SİTEMİZDEN İNDİRİREK VEYA OKULUMUZDAN DA TEMİN EDEBİLİRSİNİZ.

GÜNDÜZLÜ ÖĞRENCİLERDEN İSTENEN BELGELER

1. TÜRKİYE CUMHURİYETİ NÜFUS CÜZDANININ ASLI VE FOTOKOPİSİ

2. KAZANDI BELGESİ

4. GÜNDÜZLÜ ÖĞRENCİ DİLEKÇESİ

5. ÖĞRENCİ-VELİ-OKUL SÖZLEŞMESİ

6. ÖĞRENCİ VE VELİ BİLGİ FORMU

7. ÖĞRENCİ VELİSİ SORUMLULUK FORMU 1, 2

NOT: 4,5,6 ve 7  MADDELERDEKİ EVRAKLARI SİTEMİZDEN İNDİRİREK VEYA OKULUMUZDAN DA TEMİN EDEBİLİRSİNİZ.

Yayın: 10.08.2017 - Güncelleme: 10.08.2017 11:06 - Görüntülenme: 600