Yeni Müdürümüzün Göreve Başladı

Okul Müdürümüz Mahmut BAKIR görevine başladı.

21 Ağustos 2017 tarihi itibarıyla Enerjisa Bandırma Fen Lisesi Müdür Vekili olarak görevime başlamış bulunuyorum.

Öncelikle Bandırma’dan ve güzel ülkemin çeşitli il ve ilçelerinden okulumuza ilim tahsil etmeye gelen çocuklarımıza hizmet etmeyi nasip eden Allah´a şükrediyor, bizi bu vazifeye layık gören büyüklerimize de teşekkürü bir borç biliyorum.

Uzun yıllar bu okula hizmet eden idareci, öğretmen, memur ve hizmetli arkadaşlarıma da ayrıca teşekkür ediyorum.

Güzel ilçemiz Bandırma, geçmişi ve birikimi itibarıyla artan bir dinamizme sahip olan bir dünya şehridir. Bu dinamizmin birtakım sıkıntıları da barındırdığı kaçınılmaz bir gerçektir. Ancak Sayın Kaymakamımız, Sayın İlçe Milli Eğitim Müdürümüz ve değerli Şube Müdürlerimizin desteğiyle idari ekip arkadaşlarımız ve kıymetli öğretmenlerimiz ile birlikte organize olarak çocuklarımıza en güzel eğitim ve altyapı imkânlarını sağlamaya gayret edeceğiz.

Eğitim süreçlerinde asıl olan eğitimin niteliği ve içeriğidir. Bu anlamda da özellikle yapacağımız planlamalarla öğrencinin aklına, kalbine ve sosyal çevresine hitap edecek şekilde onu yetiştirmenin gayreti içerisinde olacağız. Özellikle akademik, sosyal ve manevi gelişim alanlarında strateji, yöntem ve tekniklerimizi yeniden şekillendirmeye çalışarak, Bandırma´daki çalışma arkadaşlarımızla elimizden geleni yapmaya özen göstereceğiz. Öğretim düzleminde bütünleyici bir yaklaşım ile çocuklarımızı her açıdan kuşatmış öğrenci merkezli bir eğitim sistemini, Bakanlığımızın eğitim politikaları doğrultusunda yönetme çabası içerisinde olacağız.

Bu süreçte velilerimizin, akademik ve bilimsel  camianın, sivil toplum kuruluşlarının ve eğitimin tüm paydaşlarının desteğini ve sorumluluk almalarını bekliyoruz.

Bu düşüncelerle yeni dönemin başta öğrencilerimiz, velilerimiz, öğretmen ve yönetici arkadaşlarımız, nihayetinde Bandırma’mız ve okulumuz için hayırlı olmasını diliyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun.

Mahmut BAKIR

Enerjisa Bandırma Fen Lisesi Müdürü