Enerjisa Bandırma Fen Lisesi

Vizyon: Aydınlık geleceğe açılan kapı ENERJİSA BANDIRMA FEN LİSESİ

Misyon: Ülkesinin geleceği için; günün teknolojik olanaklarını kullanıp bilgilerini yetenekleriyle birleştirerek bilimsel çalışmalara yönelen, projeler üreten, takım çalışmasına yatkın, girişimci, yaratıcı, olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilen, sonuç kadar sürece önem veren, kendine güvenen, yeteneklerinin bilicinde ulusal ve evrensel değerleri özümsemiş bireyler yetiştirmek için varız.

Başarılar:

Pansiyon Bilgileri: Okulumuzda aynı bahçe içinde kız ve erkek öğrenci pansiyonumuz bulunmaktadır.
Saatler: Ders Başlama Saati: 08:30 Öğlen Arası: 11:40 Öğleden Sonra Ders Başlama Saati: 12:50 Öğleden Sonra Ders Bitiş Saati: 16:00
Isınma: Doğalgaz Merkezi Sistem
Yabancı Dil: 1.Yabancı Dil : İngilizce - 2.Yabancı Dil : Almanca
Servis Bilgisi: B.T.T. servisleri ve özel öğrenci servisleri ile taşımacılık yapılmaktadır.
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: Mezunlarımızın yerleştiği bölümleri mezunlarımız sekmesinde inceleyebilirsiniz.
Sportif Etkinlikler: MASA TENİSİ, VOLEYBOL, ORYANTRİNG, FUTBOL, BASKETBOL
Bilimsel Etkinlikler: TÜBİTAK BİLİM FUARI
Proje Çalışmaları: ORTAÖĞRETİM ARAŞTIRMA VE GELİŞTİRME PROJELERİ
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: ---
Kontenjan Bilgileri: Her sınıf seviyesinde 120 öğrenci kapasitemiz bulunmaktadır.

WEB - https://ebfl.meb.k12.tr

Adres - YENİ MAH. Ş.TANK.TEĞMEN DOĞUŞ URAN CAD. ENERJİ SA FEN LİSESİ SİTESİ ENERJISA BANDIRMA FEN LISESI NO: 3/2 BANDIRMA / BALIKESİR

Öğretim Şekli :Tam Gün Eğitim

Yerleşim Yeri - Adres: YENİ MAH. ŞHT. TANKÇI TEĞMEN DOĞUŞ URAN CAD NO:61 BANDIRMA BALIKESİR

Ulaşım İlçe merkezinden kalkan Fakülte-Hastane otobüsleri ile ulaşım sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl merkezine 100 km, ilçe merkezine 3 km uzaklıktadır.