OKUL AİLE BİRLİĞİ KURUL TOPLANTISI

12.10.2020 298

VELİLERİMİZE , ÖĞRETMENLERİMİZE VE İLGİLİLERE DUYURULUR

Enerjisa Bandırma Fen Lisesi Okul Aile Birli'ği   Olağan Genel Kurulu Toplantısı, 27 EKİM 2020 Salı Günü saat 14:00 de  okul bahçesinde yapılacaktır.

Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu için aday olmak isteyen grup temsilcisinin 16 EKİM 2020 Cuma günü saat 12:00 a kadar, Enerjisa Bandırma Fen Lisesi Müdürlüğüne, Yönetim kurulunu oluşturmak için gereken ( 5 asil- 5 Yedek olmak üzere) 10 kişilik listenin de eklendiği bir dilekçe ile başvurması gerekmektedir.

TOPLANTI GÜNDEM MADDELERİ

1-Açılış -Okul Müdür 'ünün konuşması,

2- Divan Oluşturulması ( 1 başkan 1 yazman)

3- Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu faaliyet raporunun okunması ve ibra edilmesi.

4- Okul Aile Birliği Denetleme Kurulunun raporunun okunması ve ibra edilmesi.

5- Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu'nun seçiminin yapılması.

6- Okul Aile Birliği Denetim Kurulunun Seçilmesi(Veliler arasından 1 asil 1 yedek)

7- Tahmini bütçenin belirlenmesi ve okul ihtiyaçlarının karşılaması hususunda yönetim kuruluna yetki verilmesi.

8- Kapanış

12  EKİM  2020