OKULUMUZLA 17 EYLÜL ÜNİVERSİTESİ  ARASINDA

OKULUMUZLA 17 EYLÜL ÜNİVERSİTESİ ARASINDA "İŞBİRLİĞİ PROKOLÜ" İMZALANDI...

Onyedi Eylül Üniversitesi ile okulumuz arasında, sosyal ve bilimsel işbirliğini geliştirmek amacıyla bir protokol imzalandı. Rektörlük makamında Rektör Prof. Dr. Süleyman Özdemir ve Okul Müdürümüz Ali İhsan Tekin arasında imzalanan protokol uyarınca üniversitenin pek çok imkanı  öğrencilerimizin kullanımına açılmış oldu.

Konuya ilişkin bir değerlendirme yapan Okul Müdürümüz Ali İhsan Tekin "Bugün imzaladığımız protokolle üniversitenin kapıları Fen Lisesi öğrencilerimize aralanmış oldu. Şehrimizin üniversitesiyle sosyal ,kültürel, spor ve bilime kadar pek çok konuda paydaş olmak bizim için çok önemli. İnanıyoruz ki önümüzdeki günlerde bu tür işbirlikleri önümüzdeki süreçte daha da hızlanarak devam edecektir" diye konuştu.

24.02.2022 317

24-02-202224-02-202224-02-2022