BALIKESİR / BANDIRMA - Enerjisa Bandırma Fen Lisesi

Yunanistan Makedonya Bulgaristan Gezimiz

May

BANDIRMA 17 EYLÜL ÜNÜVERSİTESİNDE GENÇLİK MERKEZİ AÇILIŞINA DAVETLİ OLARAK KATILDIK.

May

2. geleneksel bahar şenliğimizi gerçekleştirdik. Beden eğitimi oyunları, konser ve colorfest etkinliklerinde çocuklarımız doyasıya eğlendiler. Çok çalışacaklarının sözünü de almayı unutmadık. k,Katılımlarıyla bizleri onurlandıran ilçe millli Eğitim Müdürümüz Mutlu Aslan, Şube Müdürlerimiz Burak Ata ve Kerim Şemin' teşekkür ederiz.Bu güzel günü çocuklarımızın yaşamasına vesile olan; Beden Eğitimi oyunlarını hazırlayan ve uygulayan Öğretmenlerimiz Sıddık Şahin ve Nevin Özdeş'e, proğramı sunan Edebiyat Öğretmenimiz Pınar Turan'a, akıl oyunları etkinliğini düzenleyen Matematik Öğretmenimiz Tuğba Demir Akar'a, fotoğraf sergisini düzenleyen Edebiyat Öğretmenimiz Vijdan Öz'e, resim sergisini düzenleyen Görsel Sanatlar öğretmenimiz Yakup Yıldızhan'a, desteklerini esirgemeyen idareci ve öğretmenlerimize, görev alan öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Bu güzel günü çocuklarımızın yaşamasına vesile olan; Beden Eğitimi oyunlarını hazırlayan ve uygulayan Öğretmenlerimiz Sıddık Şahin ve Nevin Özdeş'e, proğramı sunan Edebiyat Öğretmenimiz Pınar Turan'a, akıl oyunları etkinliğini düzenleyen Matematik Öğretmenimiz Tuğba Demir Akar'a, fotoğraf sergisini düzenleyen Edebiyat Öğretmenimiz Vijdan Öz'e, resim sergisini düzenleyen Görsel Sanatlar öğretmenimiz Yakup Yıldızhan'a, konser etkinliğini düzenleyen Verda Dönmez'e desteklerini esirgemeyen idareci ve öğretmenlerimize, görev alan öğrencilerimize teşekkür ederiz.

May

Trafik ve ilkyardım haftası etkinlikleri kapsamında öğrencilerimize uygulamalı afetlerde ilkyardım eğitimi verildi. Biyoloji öğretmenimiz  Yasemin Dermenci ye teşekkür ederiz.

May

Şampiyon 9b. Kazanan takımımızı, sınıf öğretmenleri Yasemin Dermenci yi ve turnuvaya katılan takımlarımızı tebrik ederiz. Beden Eğitimi öğretmenimiz Nevin Özdeş e ve desteklerini esirgemeyen diğer öğretmenlerimize ayrıca teşekkür ederiz.

May

STREAM It Up!-2     PROJESİNE BALIKESİR İLİMİZİ TEMSİLEN  BİLİM ELÇİSİ OLARAK   EBFL ÖĞRENCİMİZ TUNCAY ÇALIŞKAN  KATILMAYA HAK KAZANDI .

Manisa Celal Bayar Üniversitesi ve STEM Eğitimcileri Derneği yürütücülüğünde hazırlanan Regional English Language Office (RELO), Manisa İl Milli Eğitim Müdürlüğü Zafer Kalkınma Ajansı, ENM Digital, Doğam Eğitim ve Danışmanlık, LEGO Education, Teknokta Yenilikçi Öğrenim Çözümleri, NIAYS, Stellar Lab, Kendin Yap Atölyesi, Kodlamanisa, Extensa Digital Solutions ve Smyrna Games’in paydaş olarak yer aldığı “STREAM It Up-2!”   Başvuru sürecinde Türkiye genelinden yoğun ilgi alarak 2245 başvuruya ulaşan STREAM It Up!-2 projesinde, yapılan değerlendirmeler sonucunda 236 bilim elçisi adayı mülakata katılmaya hak kazandı. Mülakat sonucu seçilen olan 81 bilim elçisi, projenin 8 aşamadan oluşan teorik ve uygulamalı eğitim sürecinden geçti  ;  Ve bu süreçte

Çalışmaları gerçekleştiren proje ekibi tarafından 1 -12 Mayıs  eğitim faaliyetlerine aktif olarak başladı . STREAM (Science, Technology, Reading, Engineering, Art and Mathematics) ve Yapay Zekâ temalı proje; 1. STREAM ve Yapay Zekâ Mobil Uygulaması

2. İngilizce Dil Gelişimi

3. STREAM ve Yapay Zekâ Dil Eğitimleri

4. Teorik STREAM ve Yapay Zekâ Eğitimleri

5. Bilim İnsanları ile Seminerler, Bilim Merkezi Ziyaretleri

6. Uygulamalı STREAM ve Yapay Zekâ Eğitimleri

7. Proje, Bilim ve Teknoloji Festivali, Proje Sergisi

8. STREAM ve Yapay Zekâ Kongresi aşamalarından oluşuyor

Danışman Öğretmenimiz Enver AYAZ ve Öğrencimizi tebrik ediyoruz

May

Okulumuz ÇEDES kulübü olarak 12750 TL nakdi yardım, 15 hijyen , 35 gıda kolisi Bandırma Kaymakamlığı Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Vakfına tutanak karşılığında teslim edilmiştir. Emeği geçen tüm idari personel, öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizle birlikte okul aile birliği başkanımız ve tüm velilerimize teşekkür etmeyi bir borç biliriz.

May

11a 11c arasindaki cekismeli gecen yari final maçının kazananı 11c oldu. Öğrencilerimizi tebrik ederiz.(9/B - 10/D) maçı 2-1 9/ B İLK FİNALİST TAKIM

May

Bandırma ve Erdek'ten ortaokul öğrencilerini okulumuzda ağırladık. Ziyaretleri için kendilerine teşekkür ederiz. Okul tanıtım komitesi öğrencilerimizi ve Rehber öğretmenimiz Sercan Kuşçu'yu başarılı organizasyonları için tebrik ederiz.

Mrt

Kültür ve Edebiyat Kulübümüz Edebiyat Öğretmenimiz Burcu Karadağ rehberliğinde bu ay "sil baştan" filmini tartışıyorlar. Kulak misafiri olmak bile eğlenceli vakit geçirmenizi

sağlıyor.

Mrt

Sınıflar arası bilgi yarışmasının ilk oturumunu gerçekleştirdik. 9.sınıfların kazananı 9-B oldu. Tüm öğrencilerimizi tebrik ederiz. Yarışmayı hazırlayan ve sunan Edebiyat öğretmenlerimiz Vijdan Öz ve Pınar Turan'a, jüri üyelerimiz Rasim Odabaşı,Dilek Aktaş,Gülten Bilgiç ve Beklan Türkoğlu'na teşekkür ederiz.

Mrt

EBFL sınıflar arası basketbol turnuvamizin ilk maçını yaptik.

Ara

Okul basketbol takımımız Birey Özel kolejini 86-32.  lik. Skorla mağlup etti.Hepsini tebrik ediyoruz...

Ara